GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Elfsborg vann mot Norrköping

     Arkivbild. Jeppe Okkels blev matchvinnare i segern mot IFK Norrköping.
     Arkivbild. Jeppe Okkels blev matchvinnare i segern mot IFK Norrköping.
     Foto: Johan Valkonen

     Elfsborg gästades av IFK Norrköping i den sista matchen innan EM-uppehållet. Inför matchen hade Elfsborg förlorat två matcher i rad. Mot Norrköping vände man den trenden när man vann med 1-0.

     Målet kom sent i den första halvleken efter en hörna som Norrköpingsförsvaret inte lyckades rensa undan. Norrmannen Jeppe Okkels stod på rätt plats och sköt in matchens enda mål, sitt andra för säsongen.

     I andra halvlek jagade Norrköping en kvittering men forceringen tog aldrig riktigt fart. Närmast kom de i minut 87 med ett farligt skott. Men Tim Rönning i målet, som annars inte hade mycket att göra, stod för en fin parad. Närmre än så kom inte Norrköping och Elfsborg tog en stabil seger.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.