GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efter sex år utomlands: Holmén klar för Elfsborg

Sebastian Holmén skriver kontrakt med IF Elfsborg efter att ha spelat utomlands i sex år.
Borås • Publicerad 12 juli 2022 • Uppdaterad 15 juli 2022
Sebastian Holmén har tidigare spelat för det turkiska laget Caykur Rizespor.
Sebastian Holmén har tidigare spelat för det turkiska laget Caykur Rizespor.Foto: FPh/Mustafa Gumussu

Sebastian Holmén har tidigare spelat för det turkiska laget Caykur Rizespor.

Nu tar han över storebrodern och Elfsborgsprofilen Samuel Holméns gamla nummer som är åtta.

– Det är mycket känslor nu. Jag känner stor glädje över att dra på mig Elfsborgströjan igen, men också lättnad. Även om jag inte har varit orolig så är det alltid lite ovisst när man ska byta klubb. Det är skönt att det är klart, säger han till BT, timmarna efter att han skrivit på ett 4,5-årsavtal.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.