GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Efter domen – nu återvänder hyllade basketspelaren till Borås

Våren 2015 lämnade Chris McKnight Borås Basket efter att ha dömts för två ringa narkotikabrott. Nu är han klar för att göra comeback i laget.
Borås • Publicerad 11 maj 2022
Nu gör McKnight comeback i Borås Basket.
Nu gör McKnight comeback i Borås Basket.Foto: Anders Ylander

– Han gjorde ett misstag, tog sitt straff och nu är vi väldigt glada att vara överens om att han återvänder, säger sportchefen Jonas Larsson till BT.

McKnight har skrivit på ett tvåårskontrakt med Borås Basket. Med sin energiska spelstil blev han snabbt en publikfavorit fram tills negativa rubriker började komma i samband med domen 2015.

– Vi har pratat med Chris om det här och både han och vi känner att det är historia. Alla kan göra misstag men han har betalat sina böter, säger Jonas Larsson till BT.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.