GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Debut i Finnkampen för boråsaren

     IK Ymer-friidrottaren Sophie Reid debuterade i Finnkampen i helgen. Hon tog dessutom poäng för sitt land.
     Borås • Publicerad 6 september 2021
     Arkivbild. Sophie Reid debuterade i Finnkampen i helgen. Hon tog poäng för sitt land. Bilden är från SM-tävlingarna i Borås i Augusti.
     Arkivbild. Sophie Reid debuterade i Finnkampen i helgen. Hon tog poäng för sitt land. Bilden är från SM-tävlingarna i Borås i Augusti.
     Foto: Johan Valkonen

     Sophie Reid tävlade i trekamp och grenarna höjdhopp, kula och häck. När de tre grenarna summerats hamnade hon på en femteplats, med en finska bakom sig, vilket innebar poäng för Sverige.

     – Jag hade faktiskt inte gått in med den inställningen, men jag lyckades vinna över en. Det var kul att slå en finska i alla fall, säger Finnkampsdebutanten Reid till Borås Tidning.

     Det var första gången Sophie Reid tävlade för det svenska landslaget på seniornivå.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.