GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Cykeltävlingen är tillbaka men eldsjälen saknas

I helgen tävlar cyklister från runtom i världen i World Tour Vårgårda.
Vårgårda • Publicerad fredag 19:00
World Tour i Vårgårda. Arkivbild.
World Tour i Vårgårda. Arkivbild.Foto: Jan Pettersson

Pandemin satte stopp för de flesta tävlingar och evenemang. Det gällde även World Tour-tävlingarna i Vårgårda. Men i helgen är tävlingen tillbaka.

Den som saknas under tävlingsförberedelserna är Hans Jönsson som dog julen 2019 efter en tids aggressiv cancersjukdom. Han var ordförande i Vårgårda cykelklubb och gjorde mycket inför tävlingarna.

Nu har Helen Henriksson tagit över ansvaret. För BT berättar hon att det känns sorgligt att Hans inte är med.

– Han brann för cykel och för att damerna skulle få exponering i tv. Där var vi i Vårgårda tidigt ute med direktsändning.

Läs mer på bt.se.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.