unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsspelarens tumme hoppade ur led – borta i två månader

.
.
Foto: Ceasar Segergren

Under matchen mot Norrköping Dolphins i träningsturneringen i Köping skadades Borås Baskets John Brändmark. Hans tumme träffade en motståndares knä och tummen hoppade ur led.

Ett ledband i tummen ska vara avslitet och nu väntar upp till nio veckors frånvaro. Han ska dock inte behöva opereras. Istället ska John Brändmark ha en gipsad hand i fyra till fem veckor innan ett par veckors rehab väntar.

– Det känns skönt att det inte behövde bli någon operation med ett ingrepp, men det blir ungefär lika lång frånvaro med gips som om jag hade opererat ledbandet. Nu gäller det att hålla igång och bibehålla formen under de veckor som jag har gipset – sedan är jag förhoppningsvis tillbaka snabbt, säger John Brändmark till Borås Baskets hemsida.