GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsföretaget blir storsponsor

     Borås • Publicerad 20 februari 2021

     Boråsföretaget Pulsen blir storsponsor till damfotbollens näst högsta serie, elitettan. De blir så kallad presenting partner. Avtalet är femårigt, men Pulsenkoncernens vd Jonus Bartholdson vill inte berätta hur mycket pengar det handlar om.

     – Men det är en hel del pengar, säger Bartholdson till Borås tidning.

     Pulsen har också varit huvudsponsorer hos Elfsborg och Kalmar FF. Nu breddar man med en satsning på damfotboll. Samtidigt behåller man engagemanget i klubbarna.

     – Vi kommer att ligga kvar som huvudsponsor i Elfsborg, det har vi varit sedan 1999. Vi kommer även att fortsätta sponsra Kalmar FF, men inte som huvudsponsor, säger Bartholdson till Borås tidning.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.