GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Boråsföretag satsade på racketsport – i konkurs efter tre år

Under sommaren har flera Boråsföretag gått i konkurs. Ett av dem är DRJ Invest AB, som satsade på att driva en sportanläggning med racketsportbanor.
Borås • Publicerad 30 augusti 2022

Aktiebolaget DRJ Invest AB grundades 2019 och var hemmavarande i Nyköping med sitt säte i Borås. I början av juli gick företaget i konkurs.

Enligt bolagets verksamhetsbeskrivning skulle man ägna sig åt att ”bedriva racketsportbanor samt sälja sportartiklar i form av rack, bollar samt tillbehör”

Det finns inga uppgifter om antal anställda hos företaget. Den senaste inlämnade årsredovisning visar omsättning på 1 587 000 kronor samt ett negativt resultat på -8 000 kronor.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.