GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsare hoppas säkra biljett till Tokyo

     Arkivbild. Anja Händén från Borås, ska kvala till Paralympics.
     Arkivbild. Anja Händén från Borås, ska kvala till Paralympics.
     Foto: Johan Rydén

     Den före detta boråsaren Anja Händén, bor numera i Halmstad där hon går på bordtennisgymnasium. Hon är också aktuell med en chans att delta i Paralympics i Tokyo i slutet av sommaren. För att säkra biljetten måste hon dock vinna ett världskval som startar på torsdag.

     Redan på tisdagen åkte hon ner till Lasko, Slovenien, för att förbereda sig inför kvaltävlingen. Det börjar med lottat gruppspel och avslutat med slutspel. För att få åka till Tokyo krävs det att hon vinner sin klass som består av nio andra spelare.

     Anja Händén känner själv att hon har bra chans.

     – Jag har utvecklat hela mitt spel väldigt mycket. Jag har tränat hårt och det har gett resultat, säger hon.

     Läs mer på Borås Tidning.

     Erbjudande: Testa BT Digital Plus – 100 kr i 100 dagar

     Just nu kan du läsa alla nyheter från Borås Tidning digitalt i 100 dagar för endast 100 kr. Erbjudandet har ingen bindningstid och upphör automatiskt efter hundra dagar.

     I paketet ingår allt innehåll på bt.se, appen MinBT samt e-tidningen.

     Köp BT Digital Plus här.