GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Boråsare hoppas leda sina adepter till medalj i sitt sista OS

     Borås • Publicerad 16 juli 2021
     Robert Eriksson.
     Robert Eriksson.
     Foto: Joel Besseling

     Under de tre senaste olympiska spelen har judolandslaget letts av boråsaren Robert Eriksson. Mästerskapet i Tokyo blir hans sista. Sverige har aldrig tagit OS-medalj men efter att Tommy Macias tog silver och Marcus Nyman vann brons nyligen på VM är chanserna goda.

     Robert Eriksson hoppas därmed att sluta med flaggan i topp innan han går vidare i livet.

     – Det kommer bli en långsiktig resa igen och jag vet inte om jag har den energin och motivationen för att göra den. Det är bättre att låta nästa generations tränare ta över, säger han till Borås Tidning och tillägger:

     – Sedan är det inte lätt att kombinera det här jobbet med familj, med 200 resdagar per år. Det är svårt och barnen blir större. Jag har gjort stora uppoffringar.

     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.