unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Borås knep sista halmstrået

     Borås HC.
     Borås HC.
     Foto: Johan Valkonen

     Borås HC hade inlett återkvalet mot hockeyettan på sämsta sätt. Inför söndagens möte med Tyringe stod laget på noll poäng efter två raka förluster.

     Men under eftermiddagen tändes hoppet om fortsatt spel i ettan. BHC besegrade Tyringe med 6-3.

     Anders Eriksson ordnade 1-0 i första. Tyringe vände runt innan den inledande perioden var över och ledde efter 20 minuters spel med 2-1.

     Under mellanakten kvitterade BHC genom Henrik Eriksson och i början av tredje kom ett ryck. Eriksson, Ludvig Jansson och Niklas Salo fixade varsin kasse och BHC var i ledning med 5-2. Tyringe reducerade men Philip Svensson kunde skriva slutresultatet till 6-3 genom ett mål i öppen kasse.

     Tre matcher återstår av kvalserien som är vidöppen halvvägs. Tranås och Tyringe står på sex poäng medan Borås och KRIF har spelat in tre.