GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås får ny chans som värd för SM-veckan 2025

Borås skulle ha arrangerat SM-veckan vinter 2021, men på grund av coronarestriktioner ställdes det in. Nu får Borås en ny chans att arrangera SM-veckan vinter 2025.
Borås • Publicerad 13 september 2022
Borås får ny chans att arrangera SM-veckan vinter 2025.
Borås får ny chans att arrangera SM-veckan vinter 2025.Foto: Jan Pettersson

Det är Riksidrottsförbundet (RF) och Sveriges Television (SVT), som gör beslutet om SM-veckans värdstäder. De har erbjudit Borås att på nytt ansöka om värdskapet för SM-veckan vinter 2025.

Besluten har gjorts och Borås får alltså en ny chans som värdstad för SM-veckan och tilldelas således värdskapet för SM-veckan vinter 2025, enligt ett pressmeddelande av Borås stad.

– Jag är glad och stolt över att Borås får förnyat förtroende att arrangera SM-veckan vinter och välkomnar alla inblandade till vår vinterstad 2025, säger Ulf Olsson, Kommunstyrelsens ordförande i Borås Stad, i ett pressmeddelande.

Tidigare har Borås arrangerat SM-veckan sommar 2014 samt 2017, dock aldrig en vintervecka. Hittills är Borås den sydligaste staden som arrangerar SM-veckans vintervecka.

Erbjudande: Nu kan du läsa BT gratis i tre månader

Vill du läsa mer journalistik från Borås? Just nu får du läsa allt innehåll på bt.se i tre månader utan kostnad. Du behöver inte registrera något betalkort och prenumerationen upphör automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.