GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås Baskets pointguard har studerat på Harvard

Sport • Publicerad 26 december 2021
Siyani Chambers.
Siyani Chambers.Foto: Oscar Jakobsson

– Jag beslutade mig för att börja på Harvard på grund av coach Tommy Amaker, som jag hade lärt känna under hans besök på min high school i Minneapolis. Han hade byggt upp ett grymt program som lockade många. Sen lär man sig också saker som förbereder en för livet efter idrotten på universitetet, berättar Siyani Chambes för BT.

Chambers anser själv att tiden på Harvard har gjort honom till en bättre basketspelare.

– Det är flera saker i studierna som har gjort mig smartare på planen. Jag skulle vilja säga att jag har ett högt basket-IQ, men det kanske är upp till någon annan att bedöma, berättar han för BT.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.