GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bidrag och sponsorer ger Borås Basket ett plusresultat på över en miljon kronor

Sport • Publicerad 24 december 2021
Ordförande Maria Wiland.
Ordförande Maria Wiland.Foto: Anders Ylander

Under pandemin har Borås Basket gjort en miljonvinst - 1,47 miljoner kronor.

– Vissa kan tycka att det är känsligt att man får de här bidragen. Trots att det var ett år utan publik och därmed inte lika intressant för våra intressenter, så var våra sponsorer väldigt trogna. Vi hamnade inte långt ifrån budgeterade sponsorsintäkter. Det är vi väldigt tacksamma för säger ordförande Maria Wiland till BT.

Förra verksamhetsåret gjorde Borås Basket ett plusresultat på 113 000 kronor. Året dessförinnan nästan 500 000 kronor, anger BT.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.