GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BHC ställer in matcher efter smitta i laget

Än så länge är det bara BHC och Mjölby som spelat match i alltvåan. Resten av matcherna har ställts in på grund av covid. Nu tvingas även BHC ställa in matcher efter att flera spelare smittats.
Borås • Publicerad 12 januari 2022
Arkivbild. BHC tvingas ställa in minst två matcher efter smitta i laget.
Arkivbild. BHC tvingas ställa in minst två matcher efter smitta i laget.Foto: Johan Valkonen

BHC skulle spelat match mot Sävsjö på onsdagskvällen. Efter en ändring på tisdagen skulle man istället spelat mot Kungälv. Men nu blir det ingen match alls.

Åtminstone två spelare i BHC har testat positivt för covid-19. Fler spelare har testats men status på dem är ännu inte bekräftade.

Förutom onsdagens match mot Kungälv så ställs också fredagens hemmamatch mot Boro/Vetlanda in.

Nya speldatum är inte spikade i nuläget.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.