GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BHC kliver in i kvalspel – stjärnan: ”Är ett bra lag”

Under onsdagen kliver BHC in i kvalspelet mot division ett – och man börjar med playoff mot Jonstorp.
Borås • Publicerad 16 mars 2022
Inifrån BHC:s omklädningrum.
Inifrån BHC:s omklädningrum.Foto: Anton Hedberg

Den meriterade backen Fredrik Eriksson känner sig taggad och tror på föreningen.

– Vi är ett bra lag, det tycker jag absolut, även om det finns jobb kvar att göra. Men jag gillar hela grejen, dels att klubben vill något, och att spelarna kör för varandra. Sedan får vi se om det räcker till, säger han till BT.

Stjärnan beskriver också stämningen i laget och hur han, och många andra, kan finnas till för sina ryska lagkamrater efter Rysslands invasion av Ukraina. Och Eriksson svarar också på hur han ser på sin framtid.

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.