GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Basketspelaren förlänger med Borås – ”Högt upp på vår önskelista”

27-årige forwarden Simon Gunnarsson förlänger sitt kontrakt med Borås Basket.
Borås • Publicerad 20 juni 2022
Simon Gunnarsson förlänger med Borås Basket.
Simon Gunnarsson förlänger med Borås Basket.Foto: Johan Valkonen

– Simon står såklart alltid högt upp på vår önskelista och det känns bra att han är klar för ytterligare ett år. Kontinuitet är viktigt, men det finns också fortfarande stor utvecklingspotential i Simon, säger sportchefen Jonas Larsson till klubbens hemsida.

Under sin karriär har Gunnarsson haft flera skador och senaste säsongen fick han hjärtsäcksinflammation, som han nu är återställd ifrån.

Han blir en av tre spelare som nu är kontrakterade. De andra som förlängt sitt kontrakt är Ludvig Johansson och Chris McKnight.

DLY skrev tidigare i veckan om att talangen William Gutenius lämnar Borås Basket för att spela vidare i Belgien.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.