GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Baik förlorade i premiären

     Premiären i SFL (Svenska Futsalligan) slutade med förlust för Baik. Trots lika i slutskedet av matchen satsade man på jokerspel. Men chansningen gick inte hem.
     Borås • Publicerad 20 september 2021
     Baik förlorade seriepremiären mot Örebro.
     Baik förlorade seriepremiären mot Örebro.
     Foto: Anton Hedberg

     När fyra minuter återstod av matchen kvitterade Baik genom Abdoulie Bojang. Trots likaresultatet beslutade Baik:s tränare, Ismet Tursic, att satsa för vinsten genom att spela jokerspel. Det är när man tar ut målvakten och sätter in en extra utespelare.

     Chansningen gick inte hem. Istället släppte man in två mål i baken och förlorade premiären mot Örebro med 1–3.

     – Vi vet att det är med hög risk, men när vi väl kör fem mot fyra tror vi på det till hundra procent. Nu gick det snabbt... med två mål i baken, säger Ismet Tursic.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.