GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Svenssons avslöjande – om starten i Elfsborg

I tv–programmet Superstars berättar den gulsvarte legendaren Anders Svensson att han blev utskälld inför sin första match med Elfsborgs A–lag.
Borås • Publicerad 21 mars 2022
Arkivbild på Anders Svensson från tiden i Elfsborg.
Arkivbild på Anders Svensson från tiden i Elfsborg.Foto: Bengt Lagerstedt

Svensson som då var en ung junior skulle värma upp Elfsborgs målvakt. Men det gick inte så bra. Målvakten var inte nöjd med Svenssons skott och kritiserade honom.

”Så han (målvakten) skällde ut mig fullständigt – han kunde ju inte ta dem. ”Det är ju jag som ska värmas upp!”, sa han, och jag blev ännu mer nervös”

Det säger fotbollsstjärnan i programmet och beskriver vidare hur hans bollbana såg ut och hur han bad om ursäkt.

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.