GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Västtrafiks nya biljett är släppt –tre zoner slås ihop till en

Denna veckan kom Västtrafiks nya sommarbiljett där vanliga priset för en zon numera gäller för tre zoner i Västra Götalandsregionen.
Borås • Publicerad 17 juni 2022
100-bussen vid Borås resecentrum.
100-bussen vid Borås resecentrum.Foto: Johan Valkonen

Tanken med den nya biljetten är att resenärer ska kunna upptäcka mer av Västra Götaland och Kungsbacka i sommar. Den gäller i 30 dagar.

Man kan köpa biljetten mellan 15 juni till 31 juli. Sista giltighetsdagen för en aktiverad biljett är 29 augusti.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.