GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ung kille körde a-traktor utan behörighet – tre killar i åtal om olovlig körning

Tre Ulricehamnskillar under 18 år åtalas för olovlig körning med a-traktor samt tillåtande olovlig körning med a-traktor.
Borås • Publicerad 16 september 2022

Det var i somras som killarna blev stoppade av polisen vid två tillfällen när de var ute och körde a-traktor i Falkenberg, rapporterar P4 Sjuhärad.

En av killarna åtalas för grov olovlig körning efter att ha kört de andra killarnas a-traktorer trots att han inte har körkortsbehörighet. De andra två åtalas för att ha tillåtit den otillåtna körningen.

Killen som misstänks för grov olovlig körning erkänner brott, medan de andra två unga killarna nekar till brottsanklagelserna.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.