GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Två nya hyresgäster i Viskaholm

     Flyttar in våren 2019.
     Borås • Publicerad 28 augusti 2018
     Den gamla vävfabriken Viskaholm byggs om till det nya bostadsområdet Västerbro.
     Den gamla vävfabriken Viskaholm byggs om till det nya bostadsområdet Västerbro.
     Foto: Anton Hedberg

     På tredje och fjärde våningen flyttar nu digitalbyrån Adwise Media och arkitektbyrån Tengbom.

     – Att flytta in i Viskaholm kommer bidra till en bra omgivning för våra medarbetare. Det viktigaste är att de mår bra, för gör de det, kan de leverera samma känsla till våra uppdragsgivare. Vi är även under tillväxt och då kommer de stora ytorna hjälpa, säger William Rydh, VD på Adwise Media, i ett pressmeddelande.

     Viskaholm byggdes 1913 och har det senaste året renoverats. Idag har Viskaholm redan ett flertal hyresgäster i form av Riksbyggen, Ikkab, Bengt Dahlgren och AB Bostäder.

     Mikelina OlaussonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.