GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Treåring försvann i Borås - tog bussen

     Borås • Publicerad 8 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Johan Valkonen

     På torsdagen försvann en treåring i Borås, något som anmäldes till Polisen. Barnet återfanns senare under dagen, hen hade hoppat på en buss.

     – De hade varit ute och lekt och så hade barnet cyklat iväg, säger Daniel Hallstensson, stationsbefäl på polisen i Borås till Borås Tidning.

     Sedan klev barnet alltså ombord på en buss.

     – Treåringen hade hoppat på och åkt med. Efter en stund upptäckte busschauffören att han hade en ensam treåring på bussen och undrade 'vem tillhör den?', säger Daniel Hallstensson.

     Efter att chauffören sedan hade ringt polisen kunde händelsen få ett lyckligt slut.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.