GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Taxiföretag i konkurs

     Borås • Publicerad 25 juli 2021
     Foto: Lillian Petrovski, Smålandsposten

     Taxiföretaget Cab o co i Borås har gått i konkurs. De har kört under varumärket Izigo under de fem senaste åren och är en utbrytare ur Sverigetaxi. Enligt vd Björn Ranweg beror konkursen på uteblivet permitteringsstöd från Tillväxtverket.

     – På två år har vi tappat från en omsättning på 26 miljoner kronor till 12 miljoner kronor. Det är fantastiskt att man har kunnat få stöd från staten. Men dels har stöden från staten inte räckt till, dels har hanteringen varit väldigt långsam, säger vd:n och delägaren Björn Ranweg till Borås tidning.

     Läs mer här.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.