GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Tågbana mellan Borås och Herrljunga rustas upp inför jul

     Borås • Publicerad 25 november 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Anton Hedberg

     Ett par veckor före julhelgen återupptas tågtrafiken mellan Herrljunga och Borås efter en omfattande upprustning av tågrälsen. Den äldsta räls som ska bytas ut är på 34 kilo per meter och har legat där sedan 1921. Anläggningen öppnas igen för trafik i december 2021 i samband med tidtabellskiftet.

     Totalt genomför Trafikverket i närtid fem olika projekt med upprustning av järnvägen i Boråsområdet. Två är redan avslutade och tre återstår.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.