GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Systembolaget om nya butiken: ”Vill inte förknippa oss direkt med Gekås”

Nu håller Systembolaget på väg att flytta in med en ny butik i Ullared. Lokalen kommer dock inte vara i anslutning till Gekås, skriver Hallands Nyheter.
Ullared • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022

HN skriver att Systembolaget kommer placera sin framtida butik i Netonnets gamla lokaler, som ligger lite längre bort från varuhuset.

– Vi vill inte förknippa oss direkt med Gekås eftersom vi inte säljer lågpris, säger Karin Willebrand till tidningen.

Systembolaget kommer inte heller att använda sig utav hela ytan utan dela den med en annan hyresgäst, vilka det blir är okänt än så länge.

Den nya butiken i Ullared väntas bli en mellanstor butik som kommer innehålla ett brett sortiment med premiäröppning i april 2023.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.