GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Studenter kan ta andra dosen i Borås

     Borås • Publicerad 23 juli 2021 • Uppdaterad 23 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Borås Tidning

     Om man har tagit dos 1 av coronavaccinet på sin hemort och är student ska man nu kunna ta den andra dosen i Borås. Detta har Arenamottagningen nyligen beslutat.

     – Vi önskar att de hör av sig till oss. Det viktigaste man kan göra för att motverka smittspridningen är att ta vaccin, så vi löser det. Vi kommer heller inte neka någon att ta sin dos ett här om man studerar någon annan stans, säger Liisa Karlsson, vaccinsamordnare på Arenamottagningen i Borås till Borås Tidning.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.