GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stor explosion vid industriområde: ”Det hördes en smäll”

På onsdagseftermiddagen larmades polisen till ett industriområde där någon ska ha försökt klippa i en gasbehållare som därefter ska ha exploderat och flugit iväg, skriver BT.
Mark • Publicerad 22 juni 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Nadia Hagberg

Polisen fick larm om händelsen vid 13.15 på onsdagseftermiddagen.

Enligt uppgifter till BT handlar det om en gasflaska som man tror har exploderat på en skrot-eller bilfirma i Skene, Marks kommun. Detta ska ha skett efter att man försökt klippa i behållaren med en form av plåtsax.

– Det hördes en smäll. Det var någon fastighetsansvarig i en annan fastighet som hade sett eller hört det, säger Anders Wennergren, vakthavande befäl polisen region väst till BT.

Vid 15-tiden anlände polisen till platsen. Det rör sig inte om några skador på varken byggnad eller människor. Enligt uppgifter till BT ska det varit en kraftig smäll. En del av behållaren ska även ha flugit i väg flera hundra meter.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.