GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Stökigt vid Pallashuset - man misstänks för fyra fall av misshandel

     Borås • Publicerad 23 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Nadia Hagberg

     En man gav sig på torsdagskvällen på fyra andra personer i Pallashuset i Borås. Mannen är nu anhållen och misstänks för flera fall av misshandel.

     Upprinnelsen till händelsen ska ha varit att en man örfilat en tjej, runt 18-tiden. Ett vittne såg händelsen och gick efter förövaren varpå han blev arg och sedan eskalerade det.

     – Två killar fick hålla fast mannen tills två patruller kom fram till platsen och kunde gripa honom, säger Alexander Hägglund stationsbefäl till Borås Tidning.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.