GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Slog världsrekord i Borås

     Borås • Publicerad 13 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Sanna Tedeborg

     Jonas Bohr, 54, från Sollentuna slog i lördags världsrekord i Borås. På Volvos testbana i Hällered cyklade han 200 kilometer, 33 varv, på 4:37, vilket är en puttsning med sju minuter av det tidigare rekordet.

     – Det var tuffa förhållanden. Många skämtade om att jag skulle köra i Borås eftersom det alltid regnar där. Det gjorde det ju också och samtidigt var det väldigt blåsigt. Men det gick bra och det är otroligt kul att ha ett världsrekord i min ålder, säger han till Borås Tidning.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.