GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Skolor rekommenderas köra med distansundervisning

     Borås • Publicerad 22 februari 2021
     Foto: Emma Bengtson, Barometern

     Smittskydd Västra Götaland uppmanar samtliga högstadier och gymnasieskolor att köra med fjärr- eller distansundervisning från vecka 8. Beslutet gäller från vecka 9 för de skolor som har sportlov denna vecka.

     Anledningen till beslutet är de senaste dygnens rapporter om smittspridning på orter i fjällen samt att den brasilianska virusmutationen visat sig förekomma i Sverige, skriver Smittskydd Västra Götaland.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.