GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sjuhärad: Ägaren ger upp – stänger igen restaurangen

För nio månader sedan bestämde sig Linda Lindström för att sälja restaurangen Salongen Kök & Bar i Bollebygd. Men ännu har hon inte hittat några napp. Därav stänger restaurangen igen.
Bollebygd • Publicerad 17 september 2022
Foto: Gustaf Hallin

Linda Lindström förklarar för BT att ingen har visat intresse för att köpa verksamheten, som ligger mitt emot tåg-och busstationen.

– Det tråkigaste är att det inte finns någon som vågar driva. Sen förstår man med tiderna, säger hon och syftar på en av konsekvenserna av inflationen; Matpriserna går upp, säger hon till BT.

Utöver restaurangen arbetar även Linda Lindström på en frisörsalong som hon ska flytta över till restaurangutrymmet från och med den första oktober.

– Det är ganska mycket jag har lagt ned i grund och botten, då är det bättre att jag fortsätter ha denna delen där jag satsat mycket pengar, förklarar hon för tidningen.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.