GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     SD vill bygga p-garage – parkeringsbolaget håller med

     Borås • Publicerad 20 februari 2021
     Här kan det bli ett framtida underjordiskt garage.
     Här kan det bli ett framtida underjordiskt garage.
     Foto: Sanna Tedeborg

     SD i Borås har lagt en motion om att bygga ett underjordiskt garage under Borås centrum. Nu har det kommunala parkeringsbolaget yttrat sig och de ställer sig positiva till förslaget.

     – Där finns möjlighet att bygga garage under jord och är något som vi tittar på inför framtiden. Förslaget ligger i linje med vad som diskuteras i detaljplanemöten just nu, säger Birgitta Neugebauer, vd på Borås kommuns Parkerings AB till Borås tidning.

     Två förslag lyfts också. Det gäller Nornan utmed Kungsleden och tomten Horngäddan mellan stadsmotorvägen och Gina Tricot.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.