GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Säljsuccé av centrala bostäder i Borås

     Borås • Publicerad 13 oktober 2021
     Skisser från Cernera på kvarteret Hugin.
     Skisser från Cernera på kvarteret Hugin.

     Fastighetsbolaget Cernera släppte i slutet av förra veckan 52 bostadsrätter i centrala Borås. På tre dagar har fler än 60 procent av dem bokats upp.

     Bostadsrätterna är en del av projektet Hugin. Fastigheten blir ett flerbostadshus i fem våningar med indragen takvåning. Huset byggs på en parkeringsplats och kommer på sikt att återställa det ursprungliga rutnätskvarteret i stadens gamla centrum.

     – Det blir en elegant byggnad som kommer smälta in bra i kvarterets blandade bebyggelse. Här kommer man bo mitt bland citylivets alla fördelar som butiker, restauranger, kultur och promenadstråk. De stora balkongerna i västerläge blir som en egen privat liten uteservering om man hellre vill ta med takeaway hem, säger Martin Svärd, vice vd på Cernera, i ett pressmeddelande.

     Bygget förväntas att starta våren 2022 och ska stå klart i slutet av 2023.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.