GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Så mycket kostar Borås Stad julklapp till kommunens anställda

     Borås • Publicerad 12 oktober 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Anna Sunesson/BLT

     Politikerna i kommunstyrelsen har fattat ett beslut om värdet på de julklappar som väntar de kommunanställda om cirka tio veckor. Beslutet berör medarbetare på stadsledningskansliet vars julklapp får kosta högst 700 kronor, skriver Borås Tidning.

     I beslutet ingår även en rekommendation till övriga nämnder, även de som förväntar sig ett underskott i år, att fatta liknande beslut.

     En trolig form för julklappen är presentkort. Om samtliga cirka 10 000 kommunanställda får just det så kommer det att motsvara sju miljoner kronor i omsättning för den lokala handeln i Borås kommun.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.