Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Prisad forward ska provträna med Elfsborg

     I mitten av november ska David Majak komma till Borås för att provträna med Elfsborg.

     – Vi befinner oss i en situation där vi jobbar med truppen inför nästa år, och utifrån det tittar vi så klart på en del spelare. David är en av dem, och vårt tränarteam har öppnat upp för en period där det kan vara aktuellt att titta live på vissa intressanta spelare. Men det är ett coronaår och visum måste lösas, så jag skulle inte säga att det är helt klart att han kommer hit 16 november, även om vi hoppas på det, säger klubbchefen Stefan Andreasson till BT.

     20-åringen från Sydsudan har bott i Kenya sedan 2007. Han prisades förra året som Årets nykomling av sportjournalistkåren i Kenya. Han gjorde då elva mål på lika många matcher i Tusker FC.