GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Populära kedjan öppnar två restauranger i Borås

     Borås • Publicerad 22 februari 2021
     Foto: Pixabay

     I början av februari kunde BoråsDLY rapportera om att den populära restaurangkedjan med över 20 restauranger runt om i landet ska öppna vid Knalleland i Borås. Nu kan BoråsDLY avslöja att Brödernas ska öppna två restauranger i Borås.

     – Ja, vi kör två restauranger med öppning under 2021 i Borås. Den vid Knalleland öppnar förhoppningsvis i slutet av mars och den andra blir i Borås city med öppningen under det andra kvartalet, säger Arina Lysenko, etableringsansvarig på Brödernas.

     Varför väljer ni att öppna två restauranger i Borås inom loppet av ganska kort tid?

     – Vi har hittat lägen som vi tror på och de ligger inte jättenära varandra.

     Restaurangkedjan, som erbjuder hamburgare, sallader och pizza, grundades 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. Tillsammans med entreprenören Monir Kalgoum och svenska NHL-proffset Mika Zibanejad driver de nu kedjans expansion vidare i Sverige. Bara i februari öppnar de sex nya restauranger i Sverige.

     – Vi har en otrolig expansionstakt. Det är jättekul och otroligt spännande. Det är förvånansvärt hur starkt vårt varumärke är och hur stort intresset är.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.