GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Polisanställd sparkas

     Borås • Publicerad 4 maj 2021
     Polishuset i Borås
     Polishuset i Borås
     Foto: Johan Valkonen

     Tidigare i våras berättade Borås Tidning om en anställd inom lokalpolisområde Borås. Den anställda tog en veckas semester, trots att den inte var beviljad.

     Mannen var alltså olovligen borta från sin arbetsplats mellan den 7-15 januari tidigare i år. Straffet då var löneavdrag. Nu har personalansvarsnämnden granskat mannens ärende och meddelar att han sparkas med omedelbar verkan.

     Utöver den olovliga semestern ska mannen också missköt sin arbetstidsrapportering under en längre tid, enligt Borås Tidning.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.