GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ömangruppen tar över Boråsverksamhet

     Borås • Publicerad 13 oktober 2021
     John Ragnar, verksamhetschef Ömangruppen, Gabriel Öien, tekniker, Johan Gustafsson, ägare VST Borås AB och Morgan Svensson, tekniker. Pressbild.
     John Ragnar, verksamhetschef Ömangruppen, Gabriel Öien, tekniker, Johan Gustafsson, ägare VST Borås AB och Morgan Svensson, tekniker. Pressbild.

     VVS-företaget VST Borås har beslutat att avveckla nuvarande verksamhet. I samband med det tar Ömangruppen över all bolagets verksamhet som innefattar ventilation, OVK och energibesparingstjänster i Borås med omnejd.

     VST Borås kommer att ombildas och så småningom att drivas vidare med annan verksamhet. Morgan Svensson på VST Borås kommer att gå i pension medan Gabriel Öien kommer att kunna fortsätta betjäna kunderna, men då i Ömangruppens kläder.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.