GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Obemannad matbutik öppnar i Bredared

Borås • Publicerad 3 december 2021
Christina Hjalmarsson är en av delägarna i bolaget. Hon ska driva butiken tillsammans med kollegan Niklas Krantz från Holmryds mejeri.
Christina Hjalmarsson är en av delägarna i bolaget. Hon ska driva butiken tillsammans med kollegan Niklas Krantz från Holmryds mejeri.Foto: Jan Pettersson

Sedan 20 år tillbaka har samhället Bredared utanför Borås tvingats handla på annan ort. Men på lördag är det ändring på det. Då öppnar en lokal matbutik – som ska vara obemannad större delen av dygnet, rapporterar P4 Sjuhärad.

För att komma in i butiken loggar man in med bank-id, sedan är det självscanning likt i vanliga butiker – men med telefonen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.