unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya toppchefer i Borås stad

Foto: Erik Jullander

Borås stad har fått två nya förvaltningschefer. Hans Abrahamsson är ny chef för Individ- och familjeomsorgsförvaltningen. Han har tidigare arbetat med kvalitetsfrågor på förvaltningen och också ingått i förvaltningens ledningsgrupp.

– Jag har under många år arbetat inom socialtjänstens område och vill påverka och vara med i utvecklingen av framtidens socialtjänst. Att få möjlighet att påverka utvecklingen av nya metoder och nya angreppssätt känns spännande, säger Hans Abrahamsson.

Även Tekniska förvaltningen har en ny förvaltningschef. Det är Magnus Palm, som närmast kommer från tjänsten som chef för Teknik- och serviceförvaltningen i Marks kommun.

– Jag tänkte att det kunde vara en intressant utmaning att jobba för en större organisation i en större stad. Dessutom hade jag jobbat i Marks kommun sju år och kände att det kanske var dags att testa på något nytt. Men det var inget helt lätt beslut för jag trivdes bra, säger Magnus Palm.

Läs mer

.

Nyheter

14 års fängelse för mord på boråsare

Svartsjuka ska ha varit motivet.

.

Nyheter

Stor utryckning efter brandlarm

”Det är rökutveckling från villan”.

Frekvensförändringar för tv – avbrott och störningar i sändningarna

Nyheter

Frekvensförändringar för tv – avbrott och störningar i sändningarna

”Vi kommer givetvis att göra allt vi kan för att det ska påverka tittarna i så liten utsträckning som möjligt”.

Genrebild.

Nyheter

Trafikolycka utanför Borås

Singelolycka har inträffat.

Genrebild.

Nyheter

Misshandel i Borås

Person slagen i ansiktet.

Våld och utpressning i Borås

Nyheter

Våld och utpressning i Borås

Tre män gripna och anhållna.