GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya restriktioner inom regionen – nej till julfester

Borås • Publicerad 4 december 2021
Det blir inga julbord eller julfester för de regionanställda i år heller. Från den 3 december gäller nya lokala restriktioner i Västra Götalandsregionen.
Det blir inga julbord eller julfester för de regionanställda i år heller. Från den 3 december gäller nya lokala restriktioner i Västra Götalandsregionen.Foto: Charlotta Bäckström

Västra Götalandsregionen har beslutat att införa nya restriktioner för all personal. Detta på grund av den höga smittspridningen i regionen, rapporterar P4 Sjuhärad.

Det innebär att möten och konferenser för fler än 20 personer blir digitala. Dessutom återinförs hemarbete för de regionanställda. De nya restriktionerna gäller från och med den 3 december.

Regionen kommer också att ställa in sina julfester och julbord, vilket GP var först med att rapportera. Även länsstyrelsen har valt att stoppa sina tillställningar kring jul.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.