unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man misstänks för mord på boråsare

.
.
Foto: Tomas Löwemo

I början av maj i år larmades polisen till en adress i Ulricehamn. En 57-årig boråsare ska ha blivit knivskyren och avled av sina skador. Motivet ska ha varit svartsjuka och nu åtalas en man i 50-årsåldern som har suttit häktad sedan den 11 maj i år.

– Mannen har kommit hem till sin bostad och där funnit sin sambo i sällskap med offret varefter han attackerat offret med kniv. Mannen åtalas också för misshandel av en annan person vilket ska ha ägt rum tidigare i år. Även detta ska ha inträffat i mannens bostad, säger kammaråklagare Carolyn Westeröd, i ett pressmeddelande.

En annan man i 50-årsåldern åtalas för skyddande av brottsling efter att ha hjälp gärningsmannen att ta sig från brottsplatsen, gömma sig samt göra sig av med bevismaterial.