GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Landvetter: Resebolag ställer in resor till populär destination

Senaste tiden har personalbrist drabbat många flygplatser i landet. Nu ställer charterbolaget Tui in samtliga sju resor från Landvetter flygplats till Bulgarien i sommar, rapporterar Göteborgs-Posten.
Borås • Publicerad 17 juni 2022
Arkivbild på Landvetter flygplats.
Arkivbild på Landvetter flygplats.Foto: Swedavia

Anledningen är att bolaget som ansvarar över Bulgarien-resornas incheckning samt bagage på Landvetter inte har tillräckligt med personal samt kapacitet.

Resenärer kommer bokas om till andra resmål eller eventuellt få möjlighet att flyga till Bulgarien från Köpenhamn som en lösning.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.