GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Läkare hade covid-19 – testet visade negativt

Borås • Publicerad 2 juni 2020
.
.Foto: Anders Robertsson

En läkare på Södra Älvsborgs sjukhus testades för covid-19 då hen hade huvudvärk, var lite täppt i näsan och kände sig andfådd. Men testet visade negativt och läkaren fortsatte jobba på sjukhuset. Men när symptomen blev värre tog hen ett nytt test som då visade att läkaren var sjuk i covid-19, berättar Borås tidning.

Läkaren berättar för tidningen att hen inte litar helt på corona-testerna, och att hen är orolig för att ha smittat patienter medan hen jobbade.

Läs en intervju med läkaren här.

Anna EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.