unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna attackerade småbarnspappa – åtalas för 13 brott

.
.
Foto: Tomas Löwemo

En kvinna i 25-årsåldern har åtalats för 13 olika brott. Hon misstänks bland annat för olaga hot, narkotikabrott, övergrepp i rättssak, ofredande och grov misshandel.

Kvinnan ska ha hotat att hugga en man under julruschen i Knalleland. Hon ska även ha spottat en hundägare i ansiktet och sagt att hunden skulle dödas samt sagt till två kvinnor att deras barn skulle dödas.

Kvinnan i 25-årsåldern ska också ha misshandlat en medelålders man. Misshandeln skedde helt oprovocerad framför mannens son. Mannen ströps, slogs och sparkades flera gångar. Han fick en fraktur i halsen vilket har medfört andningssvårigheter, skriver Borås Tidning.