unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Katarinas företag är unikt i Sverige

Foto: Privat

Katarina Runesson i Borås har startat upp ett företag som erbjuder en tjänst för barnfamiljer som de enligt henne är själva om i Sverige. Katarinas Serviceteam erbjuder en mängd olika städtjänster till företag och privatpersoner, hemtjänst och barnpassning vid VAB på RUT-avdrag.

– Vi har startat upp, det som på 70-talet kallades för barnsamariter, där medelålders kvinnor åkte hem till barnfamiljer för att ta hand om barnen som var sjuka eller i behov av passning, säger Katarina Runesson.

Varför väljer ni att satsa nu under 2020?

– Vår tanke med att starta upp detta företag under 2020 väcktes genom att vi förstod att det finns ett stort behov för barnfamiljer, där föräldrar måste vara borta från sina jobb för minsta lilla förkylningstecken som barnen uppvisar. Detta medför såklart en stor stress för föräldrar som tvingas vara borta från sina jobb under långa perioder. Detta är ju varken bra för samhället eller den enskilda familjen, säger Katarina Runesson.

De har fått flertalet kunder och uppdrag och satsningen har hittills inneburit sju nya arbetstillfällen.

– Vår vision med företaget är att erbjuda tjänster som håller över tid och som alltid känns tryggt att anlita oss för, säger Katarina Runesson.