GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Julallsång anordnas på Stora torget i Borås

     Borås • Publicerad 25 november 2021
     .
     .
     Foto: Håkan Rosenqvist

     På lördag den 27 november anordnar kyrkorna i Borås tillsammans med Borås 400 år och Borås city julallsång på Stora torget. Alla som vill får delta på allsången som startar klockan 16. Sången kommer att ledas från scen av ett band, körsångare och körledare, och texterna visas på en skärm, skriver Borås Tidning.

     – Vi kör lite carols och lite psalmer, men vi kör också bjällerklang. Det är en blandning. Så det är bara att komma till torget och bring it out, säger Marie Blomberg, officer på Frälsningsarmén, till BT.

     I samband med allsången kommer det likt andra år ske en insamling till kyrkornas julhjälp. Pengarna går till bland annat matkassar och julklappar till personer som lever i ekonomisk utsatthet.

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.