GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Johnny Depp kommer till Sverige i sommar – ska ut på turné

Amerikanske skådespelaren Johnny Depp åker ut på Europaturné och tar med sig den brittiske gitarristen Jeff Beck.
Världen • Publicerad 8 juni 2022

Turnéstopp i Danmark och Norge har varit klart sedan innan, där har efterfrågan på biljetter varit stor efter förtalsdomen mot Depps exfru Amber Heard.

27 juni kommer Johnny Depp tillsammans med Jeff Beck till Annexet i Stockholm, något som arrangören TADC bekräftar för Aftonbladet.

Duon har tidigare släppt låten ”Isolation” och spelade nyligen tillsammans i England, något som bidrog till att Depp inte närvarade i den världskända rättegången där han vann över exfrun Amber Heard.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.