GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Inbrott i Borås - stöldgods värt minst en halv miljon kronor

     Borås • Publicerad 21 februari 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Lena Gunnarsson

     Under natten till söndagen inträffade ett inbrott vid ett husbygge i Borås där gärningsmännen ska ha stulit verktyg. Verktygen ska vara värda minst en halv miljon, rapporterar BT.

     Det ska röra sig om minst två gärningsmän som ska ha gått igenom våning för våning i niovåningshuset på Druveforsvägen i Borås.

     Gärningsmännen lämnade godset på platsen när byggnadens larm gick på morgonkvisten, enligt tidningen.

     Det är oklart om gärningsmännen fick med sig något stöldgods.

     Polisen vädjar till allmänheten att höra av sig till dem på 114 14 om man har några iakttagelser från platsen eller information.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.